Evernote Clearly


Merhabalar.. Bu yazımızda sizlere bir programdan bahsedeceğiz. Bahsedeceğimiz programın adı başlıkta da görüldüğü üzere Evernote Clearly.

Bu program ne işe yarar?
Sitesindeki tanımıyla, Clearly blogları, makaleleri ve web sayfalarını net ve okuması kolay hale getirir. Bunları istediğiniz yerde okumak için Evernote'a kaydedin.

Biz açıklarsak eğer, Clearly tarayıcınıza eklenti olarak indirdikten sonra web sayfalarını ziyaretiniz sırasında butonuna tıklamanız ile ekranınıza o an çalışan sayfanın bir dökümanını getirir. Dökümanda yazılar çok daha okunaklı ve nettir. Üstelik bunu sizin ayarlamanızı sağlayan bir ayar penceresi de mevcuttur. Yani geçerli yazı tipini beğenmediyseniz değiştirebilirsiniz, klavyenizden kısayol atıyabilirsiniz, temasını tamamen özelleştirebilirsiniz.. Hatta metin üzerinden seslendirme özelliği bile var!

Bu özellikler dışında Clearly'de yer alan vurgula komutunu çok beğeneceksiniz. Uzun bir yazı okurken beğendiğiniz bölümleri seçerek sağ taraftaki vurgula butonuna basmanız yeterli! İsterseniz seçtiğiniz bölümleri kırparak web sitesindeki hesabınızdan kaydedebilirsiniz. Yazdırma özelliğinin de var olduğunu söylemeden geçmeyelim.

Eğer sizler bir konu üzerinde araştırma yapan ve araştırma verilerinize göre kendi yazılarını düzenleyen veya yazılar hazırlayan kişilerden biriyseniz, bunun dışında blog yazan veya sosyal medyayı takip eden kişilerdenseniz Clearly ile işlerini çok daha hızlı yapacak ve beğendiğiniz bölümleri kayıt altına almanız çok daha fazla kolaylaşacaktır.

Buraya tıklayarak Chrome, Firefox veya Opera tarayıcıları için hazırlanmış olan Evernote Clearly'i indirebilirsiniz.

Evernote Clearly için “0 yorum” bulunmaktadır.

Sitenin içerikleri sahiplerine ait olup kaynak gösterilmeden kullanılamaz.